Rólunk

Dr. Kővágó Gergely

fogszakorvos, szájsebész

 

2008-ban szereztem diplomát évfolyam-harmadikként a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán.

2008-2010 között a Szegedi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán dolgoztam klinikai rezidensként.

2010-től a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházában az Arc-Állcsont-Szájsebészeti és Fül-Orr-Gégészeti osztályon folytattam gyógyító tevékenységem, ahol jelenleg is osztályos orvosként végzek szájsebészeti beavatkozásokat.

2010-ben indítottam Bócsán állami finanszírozott és magán praxist, ahol szájsebészeti tevékenységen kívül a páciensek komplett fogászati ellátását tudom biztostani.

2011-ben dento-alveoláris sebészetből szakorvosi diplomát szereztem kiváló minősítéssel.

Rendszeresen járok szakmai továbbképzésekre, mivel célom hogy pácienseimnek a legkorszerűbb ellátást tudjam biztosítani olyan minőségben, amire nyugodtan vállalhatok garanciát .

A pácienseimet minden esetben próbálom részletesen tájékoztatni a kezelési tervről, annak lefolyásáról, a kezelések időtartamáról; a választható kezelések során teljeskörűen elmondom az egyes lehetőségek előnyét, hátrányát, így a páciens maga dönthet,melyiket választja.

Dr. Kővágó Gergely

Horváthné Nyúl Szilvia

denthál higiénikus

 

2003-ban végeztem denthál higiénikusként, azóta a szakmában dolgozom, valamint 13 éve szájsebészeten, műtétekhez asszisztálok.

Denthál higiénikusi munkám, az aktuális panaszok helyre állítása mellett , a helyes szájápolásra megtanítani pácienseimet, továbbá kialakítani bennük az igényt, egy egészséges szájhigiéne fenntartására.

Tevékenységem alapja , a közös együttműködés páciensünkkel.
Szakmai tudásom birtokában igyekszem széleskörűen tájékoztatni pácienseimet, hogy a rendelkezésre álló lehetőségek közül a legjobbat választhassuk ki , egyénre szabottan.

Fontos számomra, hogy munkám során mindig oldott legyen a hangulat, kollégáim és pácienseim közt egyaránt, hiszen gyógyítani csak feszültségmentes légkörben lehet.

Legnagyobb örömet az okozza, ha precizitásom és megfelelő munkám során, egy kellően motivált, velem együttműködő és elégedett páciens távozik a rendelőnkből, aki oda szívesen visszatér bármikor….

Horváthné Nyúl Szilvia